A Rózsakert Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

Akciós termékeinkALLIANZ

egészségpénztár

AXA

egészségpénztár

DIMENZIO

egészségpénztár

GENERÁLI

egészségpénztár

HONVÉD

egészségpénztár

MEDICINA

egészségpénztár

MKB

egészségpénztár

NAVOSZ

egészségpénztár

OTP

egészségpénztár

PATIKA/ÚJPILLÉR

egészségpénztár

PROVITA

egészségpénztár

TEMPO

egészségpénztár

VASUTAS

egészségpénztár

VITAMIN

egészségpénztár

Új létesítésű gyógyszertárként a lakótelep és vonzáskörzete számára még közelebb hozzuk, még gyorsabban elérhetővé tesszük a gyógyszertári szolgáltatások széles választékát; javítva a kerület egészségügyi és szociális ellátásának minőségét. Szeretettel várjuk mindazok érdeklődését is, akik gyógyszertárunk webáruházában szeretnének vásárolni, akik házhozszállítást kívánnak igénybe venni vagy a kimagasló színvonalú ügyfélkiszolgálás miatt térnek be hozzánk.

A Rózsakert Gyógyszertár fő célkitűzése a gyógyítás és az egészségnevelés szolgálata, hiszen az egészség az egyik legfontosabb érték és erőforrás életünkben. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ügyfeleinket a legmagasabb szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki, illetve kérdéseikre a legpontosabb, személyre szabott válaszokat, javaslatokat tudjuk adni. Mindazokat, akik érdeklődnek, vagy többet szeretnének megtudni az

  • egészséges életmóddal,
  • gyógyszeres terápiákkal,
  • homeopátiával,
  • gyógynövényekkel és helyes alkalmazásukkal,
  • természetes gyógymódokkal,
  • alapvető higiénés elvárásokkal,
  • különféle betegségekkel, kialakulásukkal és megelőzésükkel

kapcsolatban, szívesen várjuk patikánkban.

Minden pénztárunkat bankkártya olvasóval láttuk el, alkalmazkodva vásárlóink és a kor igényeihez. A kellemes környezet biztosítása érdekében gyógyszertárunkat klimatizáltuk, felüdülést biztosítva a nyári forróság idején. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlói elvárásoknak a lehető legmagasabb színvonalon feleljünk meg, ezért kérjük, hogy észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal és tiszteljen meg javaslataival!

Tovább ...